1. Anasayfa
  2. Oyun

PUBG 2 Ne Zaman Çıkacak?

PUBG 2 Ne Zaman Çıkacak?
PUBG 2 Geliyor!
0

PUBG oyunu ilk çıktığı günden bu yana birçok kişiyi kendisine hayran bırakan bir oyundur. Bu oyunla birlikte birçok kişi adeta işi gücü bırakıp oyun bağımlısı haline geldi. PUBG geliştiricisi bir anda dünyada Battle Royale oyun türünün popüler hale gelmesini sağladı. PUBG oyununun içerisinde olan hatalara rağmen birçok kişi bu oyunu oynamaktan zevk almaktadır. PC ve konsollarla birlikte mobil cihazlarla birlikte de oynanabilen bu oyun oldukça dikkat çekti. Çapraz platform özelliği gibi oldukça akıllıca gelen özelliklerle her cihaz üzerinden kullanıcı oyuna giriş yapabildi. PUBG oyununun yenisinin geleceği konuşulanlar arasındadır. 2021 yılının sonlarına doğru bir sürprizin olabileceği konuşuluyor.

PUBG 2 Çıkış tarihi ne zaman?

PUBG oyununun geliştiricilerinin aynı zamanda The Callisto Protocol adında bir oyunu olacağı konuşulmaktadır. Bu oyun konuşulanlara göre PUBG evreninde geçecektir. Oyunun ne zaman çıkacağına dair ekipten herhangi bir kesin açıklama gelmemiştir. Ancak büyük ihtimalle 2021 yılının sonuna doğru tanıtımının yapılması mümkün hale gelebilir. PUBG 2 oyununun yine Battle Royale türünde geleceği biliniyor. PUBG 2 oyununun ilk serisinde olduğu gibi birçok platformda oynanabilir hale gelecektir. PC, Playstation 5, XBOX Series X/S gibi birçok konsolda oynanabilir hale gelecektir. Oyunun çıkmasıyla birlikte ilk oyunun yerini alıp almayacağı merakla beklenmektedir. Birçok kişinin merak ettiği bu oyun daha şimdiden konuşulmaya başlandı.

PUBG 2 Geliyor!

Dünyayı Kasıp Kavurmuştu

PUBG oyunu ilk çıktığı zamanlarda dünyada en çok oynanan ve popüler olan oyunlar arasında yer aldı. Uzun süredir bunu devam ettiren oyunlardan birisi olan PUBG hikayesiyle oyuncuları bir hayli heyecanlandırdı. 100 kişilik hayatta kalma mücadelesinin geniş bir haritada mücadele verilmesi birçok oyuncunun oyunda kalmasına neden oldu. Ayrıca gelişmiş grafikleri ve kullanışlı oyun tuşlarıyla oyuncuların oynamasını sağladı. Çapraz platform olması nedeniyle birçok kişinin oyuna girmesi sağlanmış oldu. PUBG oyununa giriş yapmak isteyen kişilerin bilgisayarlarının düşük donanıma sahip olması nedeniyle çıkan Lite versiyonu birçok kullanıcı tarafından beğeniyle karşılandı. Neredeyse her türden oyuncu bu oyuna giriş yaparak oyunu oynamanın keyfini çıkarmaktadır.

Güncelleme:

Mobil kullanıcılar için Pubg new state adlı oyun duyruldu. Ön kayıtlar ise başladı.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir