2020 En İyi Yabancı Diziler

2020 En İyi Yabancı Diziler

2020 Yılının En İyi Yabancı Dizileri Listesi

20202 yılı hem güncel olaylar bakımından hem de teknolojinin gelişmesi açısından film sektörüne yönelmeye milyonlarca kişiyi teşvik etmiştir. Özellikle dizi sektörü içerisinde büyük bir izlenme artışı gözlemlenmiştir. Bireyler hayatlarının monoton gidişatından sıyrılarak faklı hayal dünyalarına daldıkları bu diziler sayesinde oldukça keyifli zaman geçirebilmektedir. Bunun yanı sıra izledikleri diziler içerisinden kendi hayatları ile ilgili bölümler yakalayarak bambaşka bir kişilik sahibi olabilmektedir. 2020 en iyi yabancı diziler şu şekilde sıralanabilir:

The Great

Başrollerinde Elle Fanning ve Nicholas Hoult’ un yer aldığı bu yapıtın ilhan kaynağı, Rusya hükümdari olan Büyük Katerine’nın hayatı konu edilmektedir. 10 bölümden oluşan yapım mini bir komedi dizisi niteliği taşımaktadır.

Hollywood

Netflix’in yayınlamış olduğu Hollywood, mini bir dizi olarak karşımıza çıkmaktadır. Eğlenceli, duygusal aynı zamanda komik bir hikâye anlatılmakta olan film izleyicilerini 1940’lı yıllara götürmektedir. Eski dönemler filmlerine düşkün olan kişilerin özellikle izlemesi tavsiye edilen film 2020 en iyi yabancı diziler kategorisine girmeye bu seyede hak kazanıyor.

Normal People

Sally Roonet’in Normal People isimli kitabından günümüze uyarlanmış olan yapım 12 bölümden oluşan mini dizi niteliği taşımaktadır. İki tane okul arkadaşının aşklarını ve dostluklarını anlatan yapıt, bir çok kişinin hayatına da dokunarak izleyicilerin kendilerini bulmalarına yardımcı olmaktadır. Bu sayede film sektöründe büyük yankı uyandıran film oldukça fazla beğeni almaktadır.

The Last Dance

Netflix ile ESPN ortak çalışması olan bu dizi, gelmiş geçmiş en iyi basketbolculardan bir tanesi olan Micheal Jordan’ın hayatını anlatmaktadır. Sporcunun 1997 ile 1998 yılları arasında Chicago Bulls takımı içerisinde geçirmiş olduğu döneme dikkat çekilmektedir. Netflix platformu içerisinde bulunan diğer dizilere oranla oldukça fazla izleyici kitlesine hitap eden içerik oldukça başarılı bulunmaktadır.

The Outsider

2020 en iyi yabancı diziler kategorisinde kendisine yer edinmiş olan bu yapıt, Stephan King hayranları arafından büyük ilgi görmektedir. Jason Betman’ın oynadığı dizide küçük bir çocuğun öldürülmesi ile başlayan macera ve bilim kurgu karışımı bir konu anlatılmaktadır. Dizi ocak ayında yayınlanması ile ciddi bir yankı uyandırdı.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık